Klubbtøy

NSK trøye 2021 versjon
NSK trøye 2021 versjon
Klubben har fått ny sponsor (BxSoftware) istedet for Hjartdalsbanken. Derfor blir det trykket opp nye trøyer, jakker etc med nye logoer. Ingar fra Spiuk kommer til oss 26 januar slik at vi kan prøve klær før vi bestiller. Han har også med oransje hjem med matchende briller som han selger til oss for kr 1.000 som er veldig billig. Dette skjer i Idrettens Hus i Storgata 26 januar. Fra kl 18. Pga smittevern tiltak så blir det lagt inn 5 minutter mellom hver som skal prøve. Håper nye medlemmer som ønsker drakter møter opp.  Husk at det er mye som kan bestilles: Trøyer, bukser, vester, jakker, hansker etc. Bestilling skjer via Spiuk sin nettbutikk og hvis man ønsker klær til påske så må man bestille før 1 februar. Bestiller man mellom 1 og 28 februar må man regne med levering rundt 1 mai. Informasjon rundt bestilling vil Ingar forklare oss. Møt opp.
Hilsen Styret