Avtale hos Naprapat Thomas Sundelin

Notodden Sykleklubb har for sine medlemmer  fått en avtale  som  både er fordelaktig på pris kr 500.- pr/t og garanterer rask tilgang/ behandling. Han tilbyr idrettsmasasje/ sportsmasasje -manipulering/knekking -triggerpunktsbehandling . Det viktigste av alt er undersøkelse med ultralyd, med den ser man sener,ledd,leddbånd osv og det vil dermed være lettere og finne riktig tiltak for et problem. Så hvis noen ønsker eks  en masasje en gang i blant eller har andre problemer så kan vel dette være et godt tilbud. Han holder som kjent til i lokalene på Spenst. Henvend dere på resepsjon hos Spenst for bestilling av time event ring  res 35025010/ 91364876 .

 

 

Tomas Sundelin. Naprapat. Utdanning. Idrettsvitenskaplig grunnfag og mellomfag. Naprapathøgskolan. Idrett. Aktiv konkurransesvømmer og Tae-Kwon-do utøver. Tidligere jobbet som naprapat for det Svenske Svømmelandslaget.