Lillehammer-Oslo

Hei! Her er litt info om turen. Vi gjør en blåkopi av fjorårets tur, det vil si at vi reiser med buss (samme selskap og mest sannsynlig samme sjåfør, Sigmund Lobben). Avgang blir fra Notodden (Bok&Blueshuset) presis kl. 13.30 fredag den 16. juni. De har ny buss så det blir ikke henger denne gangen. Vi kan ha noen sykler i bagasjen under bussen og noen inne i bussen + bagasje. Vi er ikke flere enn at det går bra. Kan jo ta av hjul og legge litt bobleplast rundt dem (sjåfør har med seg en rull med bobleplast), eller i poser for de som har. Tror ikke det blir behov for sykkelkoffert. Vi skal bo på samme sted som i fjor (Lillehammer stasjon og hotell), og vi kjører rett til Swixhuset og henter startnummer. Regner med at vi er på hotellet sånn rundt kl. 18.30 – 19.00. Jeg bestiller en enkel salat og pastarett til kvelds. Frokost er inkludert i romprisen.

Bussturen betaler klubben.

Overnatting med frokost betaler hver enkelt en plass mellom 550-600 kr. (kommer tilbake til det)

Middagen (pastaretten) betaler hver enkelt. Den var ikke så dyr så vidt jeg husker.

P.S Ole Morten kan plukkes opp i Hokksund f.eks (han bor vel i Drammen) men det blir i så fall på Besinstasjonen ved rundkjøringen ( er det i Shell tro) men han må kontakte meg for avtale om det. Ok det var det foreløpig!