Tour of Norway for Kids 2016

Hei da er igjen tid for Tour of Norway for Kids og vi er tilbake på torvet tirsdag den 31.05.16 (les: annonse Telen Lørdag og Mandag) .

Dette er et meget viktig arrangement for oss i jobben for å bygge klubben slik at lokalsamfunnet ser at vi er en del av det mangfoldet av tilbud til de unge og de som ikke er fullt så unge.

Det er meldt knallvær opp mot 24 varme nede i byen så dette blir bra.

Vi ble forespurt av Notodden i Sentrum om et samarbeide og det sa vi selvfølgelig ja til, og håper dette trekker anda mer folk. Hele sentrum blir bilfritt og dette gjør ting litt enklere, men vi trenger folk til å hjelpe til med rigging, utdeling av startnummer, pakking av premieposer, kiosk og vakthold så jeg håper medlemmene i NSK stiller opp denne kvelden.

Torvet bør være bilfritt fra kl 14.00 og da starter riggingen, så hvis det er noen som kan komme rundt den tiden er det flott.

Til alle dere andre så kom når dere kan. Rittet starter kl 18.00 og da må alt være klart. Husk og stille i NSK trøye eller t-skjorte.

Anders Laukvik er førstelinje når det gjelder kontakt med nødetater hvis det skulle være nødvendig.

Vi skal som i fjor, ha noen sykler til utstilling, så til dere som har de heftigste syklene: ta de med, gjerne også temposykler.

Elin og Eli Marie har ansvar for kiosk med litt kaker, kaffe brus og lignende, så hvis noen kan ta med en langpannekake så tas alt imot med takk. Vi har allerede dekket behovet for muffins og boller. Si gjerne ifra til Elin eller Eli om at dere kan ta med. Alle som stiller å dugnad oppfordres til å ta med minst en kanne kaffe. Telemark kjøtt vil også være der med grilling i hesteskoen.

Da satser vi på en knallfin kveld.

Vel Møtt!