VIKTIG INFORMASJON !!

Hei alle sammen, nå nærmer det seg påmelding til Lillehammer-Oslo. Dette er et ritt som alle medlemmer av NSK kan melde seg på uavhengig av hvor raskt de vil sykle. Dette er det eneste rittet i år som klubben sponser gratis buss fra Notodden til Lillehammer og fra Oslo og hjem igjen.  Denne må betales før 23 mars. Det er veldig viktig at man melder seg på pulje 08:09, Tur (4-5 timer), det er pr 13 mars 63 ledige plasser. Jeg har nå meldt meg på. ALLE skal melde seg på denne puljen uavhengig av tiden man tror man bruker. Starter man i en senere pulje må bussen vente lengre i Oslo før den får kjørt oss hjem.Vi har 21 sengeplasser fordelt på 2-3- og 4 mannsrom. Prisen blir avhengig hvor mange vi blir og romtype slik at vi må komme tilbake med pris, men den vil ligge i størrelsesorden 500-650 inkl frokosten. Ingen får satt seg på bussen hvis de ikke kan vise at de har betalt medlemskontingent, start kontingent og hotell. Det vil kanskje være mulig for medlemmer som ikke skal sykle å bli med på turen så lenge det er ledige hotell senger samt valg av buss. Dette kommer vi tilbake med mer informasjon om senere De som skal sykle rask gruppe må kvalifisere seg på 2 turer som står i treningsprogrammet samt vise at de kan kjøre i kjede og ikke er til fare for andre. Det er høy fokus på sikkerhet og av vi ikke skal ha noen ulykker. Dette vil vi også trene på gjennom sesongen. De som sykler rask gruppe må også være villige til å ofre seg for at laget skal få best mulig tid. Det vil bare bli tillatt å ligge i sekken i kortere perioder for å hvile seg og spise. Vi har ikke lov til å ha med følgebil. Derfor må alle ha med slange og gasspatron samt litt verktøy. Det blir en drikkestopp. 2 hvis det blir ekstremt varmt. Det er flere service biler fra ritt arrangøren og mulighet for teknisk hjelp på matstasjonene. De som ønsker å sykle i sitt eget tempo eller sammen med andre i klubben som er på samme nivå blir enige sammen hvordan de vil sykle. Det vil komme mange syklister med senere start som man kan legge seg bak. Det er viktig at man ikke legger seg inn i en kjede uten å spørre om dette er ok. Mer informasjon kommer, dette skal bli moro!

Hilsen Jan Torres