STYRKEPRØVEN

Styrkeprøven Lillehammer – Oslo Lørdag 18 juni

Hei, takk for at jeg ble valgt til sportslig leder og styremedlem i NSK. Jeg vil fortsette med programmet som jeg laget for 2015. Siden flertallet på årsmøtet valgte å ha Lillehammer – Oslo (L-O) som årets ritt der vi skal sykle sammen som klubb så vil programmet bli justert noe i forhold til dette rittet. Lillehammer – Oslo er 190km og sykles på under 5 timer hvis vi har 40km/t i snitt som er fult mulig.  Hvis vi blir mange nok kan vi melde oss på NM Lagtempo, da må vi være minimum 20 personer og kan starte i lukket pulje.

Pris ved påmelding før 15 april er kr 1.230, pris for buss med sykkeltransport fra Oslo til Lillehammer er kr 720. Hotell koster fra kr 375 pr person. Spesielt hotell bør bestilles så snart som mulig.

Her er dere informasjon om rittet : http://styrkeproven.no/distansene/lillehammer

Viktig at INGEN melder seg på alene da vi melder oss på som en samlet gruppe.

Jeg trenger da svar fra alle som ønsker å delta om følgende:

  • Ønsker du å delta på L-O?
  • Hvis Ja, vil du sykle i raskeste gruppe?
  • Hvis nei, hvor lang tid tror du at du vil bruke?

Send epost til  jan_torres@live.no  Trenger svar innen 1 mars

 

De som ønsker å sykle i rask gruppe må være medlem i NSK og klare å kvalifisere seg via treningsturer som har opp mot samme lengde og snittfart.

 

 

 

Med vennlig hilsen / Best Regards,
Jan Tore Sletta