Nordisk.

NORDISK MESTERSKAP MASTERS, HELSINKI / FINLAND 2015

Denne info er til alle som ønsker å delta i Nordisk Mesterskap Masters 24.-26. juli i Helsinki / Finland. De som er tatt ut på Norges landslag/klubblag etter sine resultater i NM-Masters eller Masterscup får denne infoen fra NCF i e-post.

OBS!Uttak av landslag skjer under NM-tempoen i Rauma og NM-fellesstarten på Gol.

Gi gjerne tilbakemelding snarest under NM-konkuransene eller på e-post om du vil delta eller ikke, hvilke distanser du vil kjøre, eller om det er noe som ikke stemmer.

Alle deltakere (både landslag og klubbryttere) melder seg på selv og betaler via QuickTiming system til NCF innen 13.07.2015. Landslagsryttere vil få refundert startkontigenten i ettertid fra NCF Masters. Startavgiften blir for alle overført fra NCF til arrangørklubben Cycle Club Helsinki.

Under påmeldingen må landslagryttere opplyse om navn, f.dato (lisensnummer sjekkes automatisk), e-post, mobilnummer, klasse, distanser (tempo og/eller fellesstart), og størrelse på tempodrakt/sykkeltrøye (NCF har ikke sykkelbukser). Det er nye drakter av året, og det er ønskelig at du kjøper/leier nytt tøy. Norgesmestre kjører i mestertrøya (har ikke tempodrakt i Mesterutførelse). Ønsker du ikke å kjøpe nytt så ta med fjorårets om du har kjøpt denne. Nye ryttere til landslag vil få anledning til å kjøpe sin drakt, faktura blir sendt fra EQ Timing. Ønsker du å låne drakt/trøye blir det fakturert et depositum, samme beløp som ved kjøp. Depositum blir tilbakebetalt når drakten er returnert etter mesterskapet.

Alle norske deltakere må melde sin interesse til NCF v/ Heidi Jørgensen Krokdal (heidi.jorgensen.krokdal@hotmail.com ) innen 13.07.2015.

Er du i tvil om noe så ring Heidi Jørgensen Krokdal på mobil 41600282 (etter kl. 15.00 hverdager) eller e-post heidi.jorgensen.krokdal@hotmail.com.

Cycle Club Helsinki’s hjemmeside www.cch.fi/Toiminta/Kilpailutoiminta/NordicMasterCS2015.aspx finnes info om løypekart og beskrivelse av løypene. Startlister/starttider vil komme på arrangørens hjemmeside straks før NMM. Beregn at tempo starter lørdag fra kl. 09.00, fellesstart søndag fra kl. 08.00.

Racing Center holder til på Vantaankoski School, Vanta nær Helsinki Airport, der alle møter, lisenskontroll, utlevering av startnr. og landslagsdrakter vil foregå. Lisenskontrollen vil være forenklet, idet lisensnummeret oppgis ved påmeldingen. Har du ikke lisens med bilde må du vise annen gyldig legitimasjon (pass, førerkort, e.l.).

Tempostarten er på Vanha Hämeenlinnatie, mål foran Racing Center. For fellesstarten er start/mål foran Racing Center.

Du må selv sørge for bosted i Helsinki/Vanta. Det er gjort prisavtale med 3 hoteller i området, gratis shutlebuss fra flyplassen. Se hoteller på arrangørens hjemmeside. For landslaget er det reservert 30 dobbeltrom på Hotel Rantasipi Airport, oppgi ved bestilling at du er på Norges landslag.

NCF vil ha 1 servicebil til bruk under NMM. De som har mulighet bør stille med servicebil og ta med egne hjul til sin klasse, samt tilstrekkelig mannskap.

Arrangøren holder ikke nøytral service i fellesstarten. Personer/klubber som er interessert i å kjøre service bes melde fra til Heidi Jørgensen Krokdal og arrangøren under lagledermøtet lørdag kl 10.00.

Servicelisens kreves ikke i Finland.

Husk:

Utlevering av landslagsdrakter 24. juli i forb. med registreringen fredag ettermiddag, for de som ikke har drakter fra tidligere.

Lagledermøte for tempo og fellesstart lørdag kl. 10.00.

Vi sees i Helsinki!

Med vennlig hilsen

Heidi Jørgensen Krokdal Nils Enger

Leder

Mastersutvalget NCF Mastersutvalget NCF

Tlf. +4741600282 Tlf. +4741273678