Angående Mallorcatur 2015

Mallorcasamling 2014 018

Hei. Som vi sa på medlemsmøtet og div innlegg  blant annet på denne siden om at det hastet har det vært liten eller ingen tilbakemeldinger på å reise til Mallorca i mars mnd. Noen av  våre medlemmer har derfor besluttet og reise i april nærmere bestemt den 10. april  til 19.april og har allerede bestilt tur. Det begynner allerede og fylles opp der nede og vi kunne ikke vente lenger så hvis det er noen andre som vil hive seg på må de gjøre det nå. Dere må ordne det selv men ta utgangspunkt i disse datoene der+/- og gå på  www.Lexberg.no for både hotell (El Cid) og sykkelleie. For fly ser det ut som rimeligste alternativet i denne skrevne stund er Germanwings avgang fredag 10/4 kl 08.45 fra Gardermoen og hjem søndag 19/4 kl 14.50 fra Palma. Gå på Finn.no reise og søk der. Hadde vært hyggelig om flere ville være med.