God sommerferie :-)

Onsdagstrening NSK  2-6 2014 005Nå er det bare førstkommende søndag som står igjen på klubbens  treningskalender og så tar vi 3 ukers sommerferie. Det har vært en flott vår og førsommersesong for klubben, med stor aktivitet og  fremgang for de fleste. Tourkids ble en suksess som i fjor og vi har fått flere nye medlemmer. De nye draktene er kommet og de holder høy kvalitet, og vi kommer til og legge nye bestillinger til høsten en gang. Jan Tore og Stein Arne som for tiden sykler for Bærum men er støttemedlemmer i klubben og for ikke og glemme Runar Sørensen, bidrar til og heve nivået på treningene , slik at de andre har noe å strekke seg etter. Jan Tore mener at vi nå er så mange at vi burde kunne stille et lag på Hydro 10`rn den 17 august ut i fra det han så på den siste onsdagstreningen da vi var hele 18 stk. Jan Tore og sikkert Stein Arne vil påta seg og finpusse litt på kjede og rullekjøring i den korte tiden vi eventuelt har etter sommerferien. Vi får se hva det blir til, mange har etterlyst dette med å kjøre et ritt sammen. Fra styret ønsker vi dere god sommer og tren vel!