Bilfinger’10ern.Trening, nyttige tips om rullekjøring og litt til.

Bilfinger’10ern er et 100 km langt ritt med start og mål i Porsgrunn.

Det legges opp til 2 lag for å få med flest mulig.

Det er satt ganske tøffe kriterier for det vi kan kalle Express laget, bl.a. Bolkesjøbakken på 12-14 min samt hele Bolkesjørunden på ca 2 timer. Dette er det mange i klubben som greier, men vi kjører en gruppe 2 for at alle som ønsker det skal få være med. Gruppe2 vil holde et lavere tempo og fokus er på å komme samlet til mål. Gruppe2 kommer også til å stoppe på rittets matstasjon.

Det ser ut til at vi får en følgebil som kan ha med seg slanger, hjulsett, mat, drikke.

Treningene, mandag og onsdag, de neste 14 dagene vil fokusere på å kjøre sammen som et lag og trene spesifikt på rullekjøring. For de som vil forberede seg litt før neste trening, ligger det en link om rullekjøring her: http://teampf.wordpress.com/2008/04/01/viktige-prinsipper-for-rullekj%C3%B8ring-2

For de som vil vite litt mer om selve rittet, finner dere invitasjonen til rittet her: http://www.telemark-tours.no/index.php?txt=nyhetsdetaljer&ident=118&lukk=1