Rittrapport: Nordmarka Rundt 148 km

Søndag 18. Mai stilte NSK med fire ryttere (Arild, Geir, Steinar og Tommy) i årets utgave av Normarka rundt over 148 km og 1750 høydemeter. Alle fire startet i samme pulje (seedet pulje 2) som hadde et mer behagelig åpningstempo enn det noen av oss har vært vant med fra tidligere år. Det ble tidlig klart at Arild var en av de sterkeste i puljen og tok hele tiden initiativ og føringer for å holde farten oppe. Etter 80 km var alle fire NSK ryttere fortsatt samlet da vi gikk inn i Lunner-bakken. Her satt Arild og fire fem andre opp et tempo som vi andre tre ikke helt klarte å følge, og fikk en fortjent ledelse med drøye minuttet på Geir og undertegnede, mens Steinar halset hakk i hæl. På Grue etter 100 km var Arild forsprang fortsatt bare på 90 sek. Arild og gruppen hans jobbet godt nedover Nittedal i motvinden, mens Geir og Tommy fikk ligge i sekken til CERES, mens Steinar lå i sekken til ASKER et par minutter bak. Ved målgang hadde Arild klart å øke ledelsen til 3 min, mens Steinar tok igjen Geir og Tommy så og si på målsteken og rullet sammen over mål.

All honør til Arild for sterk og aggressiv kjøring (gamlefar er virkelig i form). Både Geir og Steinar debuterte og gjorde en meget god innsats i et hardt og langt ritt!

  • Arild Brenna, M50-59, 04:13:30
  • Geir Frømyr, M40-49, 04:16:39
  • Steinar Tørre, M40-49, 04:16:39
  • Tommy Hagen, M40-49, 04:16:38

Jan Tore og Stein Arne kjørte lag for BOCK. Jan Tore fulgte laget inn på tiden 03:42:39, mens Stein Arne fikk problemer med punktering og kom inn på tiden 04:41:55. Ingen tvil om at disse gutta også er i form!

19.05