Rittrapport: Eikerrittet (92 km)

NSK stilte med fire ryttere (Runar Sørensen, Arild Brenna, Kristian Sundsvalen og Tommy Hagen) på startstreken i årets utgave av Eikerrittet. Alle NSK rytterne lå fortsatt godt samlet framme i feltet selv etter stigningen opp fra Kongsberg Golfbane etter 70 km. På strekningen etter Skollenborgtoppen (75 km) fikk vi dagens første massevelt som hindret Runar, Arild og Kristian. Før Krekkling var både Runar og Arild tilbake i lederfeltet, mens Kristian ble hindret så mye at det ikke var mulig å ta igjen lederfeltet. Etter bakketoppen i enden av Fiskumsletta var NSK rytterne godt plassert helt fremme da dagens andre massevelt var et faktum 3,5 km fra mål. Igjen havnet Runar og Arild midt oppe i velten. Tommy var lengst fremme på det tidspunktet å slapp så vidt unna asfalten og kunne bli med feltet inn til mål.

Alt i alt må vi si oss fornøyd med innsatsen denne dagen, da alle NSK rytterne var med helt der fremme. Dessverre kan vi ikke kan gardere oss mot å bli innvolvert i slike brutale massevelt!

Vinneren av årets Eikerritt ble Martin Formo fra Drammen CK på tiden 02:19:21.

  • 20. plass/4. plass M40-49, Tommy Hagen,  02:19:30
  • 60. plass/9. plass M50-59, Arild Brenna, 02:23:16
  • 85. plass/17. plass M20-29, Kristian Sundsvalen, 02:28:16
  • DNF Runar Sørensen.

http://live.quicktiming.no/Main?eventUID=4432