En ny sesong nærmer seg :)

Vi kan vel si at det har vært en litt spesiell vår  når man allerede har lagt mange mil bak seg på tørre asfaltveier og vi er i begynnelsen av april, og treningsiveren i vinter har vel aldri vært så stor i klubben som nå. Føler at klubben er på rett vei og at ting faller på plass men det er fremdeles mye og jobbe med. Vi skal bli en klubb som jobber seriøst for og ta vare på alle som ønsker og være med. Vårt nyeste  tilskudd nettbutikken er noe jeg har jobbet hardt og bestemt med og endelig er den på plass. Det er viktig nå og bruke den og med det mener jeg at hvis vi trenger sykkeltøy så kjøp det her. Jeg som de fleste andre har sikkert mye tøy fra før, men begynn i hvert fall og bygg opp en uniform som syns i lokalmiljøet. Vi skal nå fremover fokusere på sikkerhet og struktur på den offisielle klubbtreningen. Vi skal som i fjor kjøre to puljer på mandag og onsdag og kommer til og kjøre beinhardt på god oppførsel i feltet. Det skal så lite til av uoppmerksomhet før en eller annen går på trynet i asfalten med de konsekvenser det kan få. Den gjengen som var på Mallorca kjørte noe slikt som 14000 km totalt på 8 dager uten noe uhell, og det skyltes både klare beskjeder fremover og bakover i feltet og selvfølgelig  litt flaks.

Et par ting som faktisk står i veitrafikkloven  for din og andres sikkerhet.

§ 4 og §5 En sykkel er definert som kjøretøy. Alle kjøretøy, herunder også sykler, skal bruke kjørebanen i treningsformål. Syklende kan også bruke veiens høyre skulder.

Er det mange på trening- del opp i mindre felt 10-15 stk.

Ligg maks 2 i bredden der det er mulig.

§4 Sykling på gangsti og lignende skal foregå i tilnærmet gangfart og syklisten har vikeplikt for de gående samt alle inn og utkjørsler til gårdstun og lign.

God sykkelsommer

P:S Følg med på aktivitetskalenderen  når det gjelder trening og møter.

Til dere som ikke har sikret dere t-skjorter enda ta kontakt og eller kom opp til meg.