Runar Sørensen – Sølvmedalje i NM for Masters 2013

Runar Sørensen har i dag tatt en sterk sølvmedalje i NM for Masters klasse M50-54 denne helgen i Sandefjord! Runar går som alltid etter gullmedaljen, så også i Sandefjord, men denne gang ble Odd Kåre Tønnesen fra Aalgård for sterk da han på sisterunden fikk en luke Runar og resten av hovedfeltet aldri klarte å tette. Rapportene sier at Runar som vanlig var aktiv i front og kom seg også med i et brudd som desverre ble kjørt inn av hovedfeltet på sisterunden. I hovedfeltet var Runar den sterkeste spurteren og tok en fortjent sølvmedalje hjem til Notodden! Rittet ble kjørt som rundløype med 3 runder av 30km.

Halvor Skåttet stilte også til start i helgens NM klasse M50-54 og hang godt med de to første rundene, men etter å ha brukt litt for mye tid i langesonen før tredje runde, så mistet Halvor gruppen sin og valgte dermed å stå av den siste runden.

Arild Brenna var også påmeldt til helgens NM, men måtte kaste inn håndkle pga en vond rygg. Arild valgte derfor heller å stille som mat- og drikkelanger sammen med Vidar Helgesen for våre ryttere!

Klubben gratulerer begge med god innsats og Runar spesielt med en sterk sølvmedalje!

IMAG0133