Jubileum

Har funnet ut gjennom noen undersøkelser at Notodden sykkelklubb ble offisielt stiftet den 27/10-1965. Da har vi altså et 50års markering og se frem til i 2015.

Har merket meg at det har vært stor aktivitet på treningsfronten til tross for ferietid og det er bra. Strava har helt tatt av, ser jeg, på godt og vondt, etter min mening. Den er helt sikkert fin i forhold til og pushe deg selv til og ta i litt ekstra på egen trening. Selv når man er ute med klubben for og kjøre rolige turer er det fristende og ta i litt på de strekkene som vi vet blir registrert, fint om dere lar det være og lar rolig trening være nettopp det, rolig trening. Vi fortsetter den fine trenden med disiplinerte turer og kjører etter opplagte program. Det hviler mye på de som er road captens for dagen. Tommy har gjort en fabelaktig jobb med den offisielle hjemmesiden. Jeg oppfordrer alle til og titte litt på den for og holde dere oppdaterte på treningstider fremover. Det er den som gjelder for Notodden sykkelklubb og ingen ting annet. Det står ennå igjen en del ritt for de som skal være med på det, Birken bl.a. og jeg ønsker lykke til.  Så sees vi i august.