Lederen har ordet.

Først takk til avtroppende formann Tommy for innsatsen i 2012. Jeg setter pris på at han er med videre i styret også dette året.

2012 var et bra år i klubben. Det var stor aktivitet i nye flotte drakter med mange kjempegode resultater.

Jeg tror 2013 blir et spennende år. Jeg har allerede registret stor trenningsiver med veldig god oppsluttnig på klubbens egen mandags skitrening på Grønnkjær og onsdags spinningtime. Det er fortsatt plass til flere både mandag og onsdag, så kom dere opp av sofaen og bli med.

Et mål for 2013 blir og få flere medlemmer og da spesielt kanskje på damesiden. Noen av den yngre garde hadde heller ikke vært å forrakte. Vi må bare bli flinke nok til og fortelle de der ute at det er plass for alle.

Så hva skjer denne sesongen når snøen er vekk og syklene kan tas fram igjen?

I 2013 får vi besøk av både Tour of Norway for Kids og Glava tour of Norway hvor vi må gjøre litt felles innsats.

For første gang arrangeres det felles treningsuke på Mallorca i mars. Jeg håper dette kan bli en årlig tradisjon og at flere blir med til neste år. Undertegnede har vært der noen ganger tidligere i egen regi og det er helt topp. Tilrettelagt for sykkel og godt utbygd tilbud for alle nivåer fra blomsterturer og vinsmaking til tøffe turer opp i fjellene.

Mandags- og onsdagstreningene blir da gjennomført på sykkel. Som vanlig rolig tur mandag og litt mer anstrengende på onsdag.

Notodden sykkelklubb skal være for alle som er innteresert i og sykle uansett ambisjoner. I år innfører vi to grupper på treningene. En for de hyperaktive og en for oss vanlige mosjonister.

Ambisjonen er også å få til det jeg vil kalle temakvelder om aktuelle ting innen sykkel og trening, da vi selv sitter på stor kompetanse blant en del av våre medlemmmer.

Det kommer rapporter ut over våren og sommeren.

Jeg ønsker dere alle en god vår og sykkelsommer i 2013.

Helge