Sandefjordrittet, Lørdag 28. Juli (Seeding til Birken)

Velg en naturopplevelse med sykkelglede i sol og varme  –  start og mål i sommerbyen Sandefjord.
I likhet med i fjor velger du et av 2 løype-alternativer:
Det moderate Sandefjordrittet Classic (53 km), eller det noe tøffere og mer tekniske Sandefjordrittet Marathon (80 km). Begge med en passe kombinasjon av asfalt, grus og sti i skogene innenfor kysten av Sandefjord. Det er klasseinndeling i flg. NCF (inkl. Elite), Bedriftskonkurranse (lagkonkurranse med bedriftens 5 beste resultater) og egen Jentepulje.

Igjen er Badeparken med Hjertnes-amfiet midt i byen arena med start, målgang, massasje og et pulserende liv med servering av vått og tørt. Fra Amfiet ser du OL-fellesstarten på storskjerm. Speakerduo Atle Pedersen og Kjell-Erik Kristiansen sørger for kontinuerlig oppdatering av rittinformasjon.

Sandefjordrittet er en del av Sandefjord Sykkelfestival som torsdag 2/8 følger opp med Tour of Norway for
kids
og spektakulære Sandefjord Grand Prix.

http://www.sandefjordrittet.no/