NSK Aktivitetstur 2012

Hei Alle

Søndag 1. Juli har dere muligheten til å ta med dere deres bedre halvdel, kameraten, veninna, naboen o.l. på sykkeltur (kosetur) med NSK!

Vi møter opp ved Syklisten og har avreise kl. 09:00 hvor vi kjører samlet opp til Krossobanen i Rjukan. Her tar vi banen til topp, og setter sykkelen i retning Kalhovd. Distansen dit skal være ca. 3,2 mil, hvor vi regner med å bruke 2,5 – 3 timer. På Kalhovd turisthytte tar vi en real matpause (medbrakt eller det vi kan få kjøpt av godsaker der). Deretter setter vi sykkelen i retning Atterå (ca. 3,2 mil) hvor vi for det meste får nedoverbakker å konsentrere oss om :-)))

Fra Atterå sykler vi mot Mel, hvor hver enkelt kan gjøre avtale om å avslutte og vente på å bli plukket opp for transport tilbake til Notodden.

Total lengde på løype som er markert nedenfor er ca. 7,3 mil. Helt tilbake til Rjukan (Krossobanen) hvor bilene står, så skal det være ca. 9 mil.

Vi i NSK styret håper på godt oppmøte blandt klubbens medlemmer og deres utvalgte… og så får vi håpe at alt det vi ikke får gjort noe med også er på vår side denne dagen!

For spørsmål rundt turen, så kan dere ta kontakt med Sigmund (Mob. 93057368) eller Tommy (Mob. 95885411)