Vestfold-rundt, 27. Mai (40.gang), 3 løyper

Horten og Omegn Cykleklubb ønsker velkommen til Vestfold Rundt for 40. gang. En»klassiker» fo turfolket!

Vestfold Rundt 165 km:

Distansen er 165 km og maksimaltiden er 10 timer. Løypen går fra Horten til Nykirke, Helland, Holmestrand, Hvittingfoss, Larvik, Tjølling, Sandefjord, Stokke, Tønsberg, Åsgårdstrand og inn til Horten. Terrenget er varierende hele veien. Den tøffeste bakken kommer allerede opp fra Holmestrand, men de fl este opplever likevel de siste 6 milene fra Larvik som den tyngste biten.

Vestfold Rundt 96 km:

Distansen er 96 km, og maksimaltiden er 6 timer. Løypen går fra Horten til Nyrkirke, Helland og Holmestrand. Ved Hof sykles det sørover mot Vivestad, Høyjord, Gravdal og videre mot Sem. Fra Sem går løypa via Jarlsberg, Tønsberg, Gauterød, Åsgårdstrand og inn til Horten. Løypen er ganske lik den lengste runden men du slipper turen opp Mossåsen og nedenom sørfylket (Lågen – Larvik – Sandefjord).

Vestfold Rundt 56 km:

Distansen er 56 km. Løypen går fra Horten til Nykirke, Kopstad, langs gamle E-18 til Barkåker (Gulli) og videre til Sem. Fra Sem går løypa via Jarlsberg, Tønsberg, Gauterød, Åsgårdstrand og inn til Horten. Løypen er ganske lik mellomrunden på 96 km, men du slipper den nordligste delen som bl.a. inneholder Holmestrandsbakken. Denne klassen har også trimklasse.

Påmelding:

Online på rittets hjemmeside. Gå inn via www.hoc.no eller direkte til www.vestfold-rundt.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *