Deltakelse i Borgertoget 17.mai.

Hei.

Vi skal jo som kjent, også i år delta i Borgertoget 17.mai. Håper de fleste kan løsrive seg et par timer på denne dagen slik at vi virkelig får markert oss. Vi har tenkt at vi møtes i skolegården på sentrumsskolen hvor vi får påmontert flagg som vi har kjøpt inn. Vi har videre lånt 2 stk sykler fra Syklisten en Fatbike og en downhillsykkel  som vi skal bruke. Sigmund tar Fatbike og hvis det er noen som vil prøve en Downhillsykkel så ta kontakt med  Sigmund på tlf 93057368. Ellers så møter vi i klubbdrakt med sykler og i hurra stemning. Vi tenkte at det var greit og møtes ved sentrumskolen (tror det er greit med parkering hvis noen kommer med bil) kl.15.00 og reiser derfra ned til kirkeparken. Toget går kl 15,30. Etter seansen kan vi reise ned på Bok og Blueshuset for en forfriskning . Det er meldt flott vær i morgen. Er det noe dere lurer på så ring meg på tlf  97170650.

VEL MØTT.th (5)