Info om NM landevei 2016

Hei alle sykkelvenner!

Er dere klare for NM sykkel Landevei 2016 i Bodø?

Mesterskapet starter med fellesstart for M/K Junior og U23 den 19. juni i Bodø Sentrum. Mesterskapet avsluttes med fellesstart M/K Senior søndag den 26. juni. Selv om ikke alle løypene er helt klare kan vi røpe at neste års mesterskap blir et kompakt by-arrangement med en flat rundløype på ca. 12km. Gaterittet vil foregå i Bodø Sentrum, og tempoøvelsene vil gå i naturskjønne omgivelser langs fylkesvei 834 mot Festvåg. Programmet ser p.t. slik ut, og det vil neppe blir endringer på hvilke dager de ulike øvelsene går, men vi er ikke helt i mål med alle starttidspunkt ennå.  Bli ikke overrasket om noen av tempoøvelsene blir i midnattssol!!

 

Søndag 19. Juni          Fellesstart M/K Junior og U23

Tirsdag 21. Juni           Lagtempo, Kvinner, M Senior og Junior

Torsdag 23. Juni          Tempo, Kvinner og Menn, Senior og Junior

Fredag 24. Juni           Gateritt, Kvinner og Menn, Senior og Junior

Søndag 26. Juni          Fellesstart, Kvinner og Menn, Senior

Vi kommer tilbake til endelige distanser, tidspunkter, og løypekart.

Vi ber innstendig om dere ordner med overnatting så snart som mulig.    Vi vet at kapasiteten er begrenset i Bodø i dette tidsrommet i.f.m at Bodø feirer sitt 200-års jubileum, og følgelig er det flere store arrangementer samtidig.

Vår offisielle samarbeidshotell er Scandic Havet.  Her vil dere finne sekretariat og lagledermøter.  Hotellet har gode muligheter for sykkeloppbevaring, og ligger ca 250 meter fra start/målområdet.  Se ellers Visit Bodø siner sider for alternativ overnatting:  http://booking.visitbodo.com/no/overnatting

Vi har opprettet en Facebook side for arrangementet (https://www.facebook.com/NM-Sykkel-Landevei-Bodø-2016-1486124658359283/?fref=nf) og vi vil holde denne oppdatert med informasjon om mesterskapet.  Videre vil vi snart lansere en egen hjemmeside.

Spørsmål kan rettes til leder i hovedkomiteen, Jan-Oddvar Sørnes, 90839821, joo@uin.no

Vi ønsker ryttere, støttepersonell, familie og venner, og ikke minst tilskuere hjertelig velkommen. Vi lover å lage en fest dere sent vil glemme!

 

Mvh,  Jan-Oddvar

 

Jan-Oddvar Sørnes, Ph.D.
Associate Professor
North University/Nord Universitetet

Business School
Phone:  +47 75517233
Cell:  +47 908 39 821
jan.oddvar.soernes@uin.no
www.uin.no

Adjunct Professor, Trondheim Business School