Vedr: ski og trening på Grønkjær Max o2 test.

Presiserer at skitreningen på Torsdager er tenkt og være koseturer, slik at alle henger med og det er klassisk som gjelder. Hvis noen møter opp med skøyteski så får de ta det med ro en runde og heller ta en ekstra tur etterpå.

Det er nå 10 stk som vil ta testen i Bø. Husk at alle som er over 40 år må ha en erklæring fra legen sin at det er ok. Det er som sagt to forskjellige tester dere kan velge i. Den ene er Vo2 maks og den andre er Laktatterskel +V02 maks.

Den første tar 20 min pr person og den andre tar ca 60 min pr person. der er tirsdag- torsdag og fredag på ettermiddag  som er dagene vi kan gjøre dette på, og de vil ha så mange som mulig pr gang. Men først kom dere til legen og gi meg tilbakemelding når dere er klare, og hvilke test dere vil ha.