Medlemsavtale med Syklisten.

1979347_747452165279517_683604594_o

Som en del av vår nye sponsoravtale med Syklisten oppfordres alle medlemmer til å bruke byens spesialforretning ved innkjøp av sykler og det dere måtte trenge av deler. Vår nye avtale gir dere medlemmer 20% både på sykler og deler.

For sykler vil han også kunne skaffe andre merker enn de han har i butikken som er Giant, Hard Rock og GT. Ta en prat med Henning om du går med planer om nyinnkjøp. På delesiden vil han kunne matche pris på de fleste slitedeler fra Shimano og SRAM. Han vil prøve og strekke seg så langt han kan ned mot nettbutikkpriser på spesielt disse samt slanger og dekk. Pris er viktig men å ha en spesialbutikk er minst like viktig. Vi må heller ikke glemme at det kommer porto i tillegg når vi bestiller på nett.