Vedrørende søndagsturer og litt til.

Vi har jo vært flinke til å informere om søndagsturene i det siste og det skal vi selvfølgelig fortsette med. Nå er det sånn at på denne tiden er det mange fra den harde kjerne som er opptatt med ritt og andre ting, slik at det kan være vanskelig og bestemme hvem som tar ansvaret . Reiser selv til Sverige i helgen for og kjøre Halvätern og så er det vel Telemark Tours på lørdag og også ritt på mandag for noen. Men jeg oppfordrer de som har lyst til og møte opp som vanlig, og så får dere bli enige om turleder og hvor dere kjører. Synes det er utrolig driv og treningsiver og ikke minst mange flotte resultater for tiden, men vi må ikke glemme de som bare ønsker å sykle og utfordre seg selv. Nå nærmer det seg Tour for kids den 19.juni, og da må de som kan  vise oss frem på torvet med klubbklær og entusiasme. Har vel nå en jobbgjeng som skal assistere Innterspons as  med gjennomføringen, men det er bare og møte opp for de som har anledning bla annet til løypevakter. Rigging starter kl 14.00 og rittet kl 18.00 og så nedrigging etter det. La oss vise lokalpublikummet at vi er en positiv klubb. Ellers ligger  all info  om treningstider, møter og anbefalte ritt på aktivitetskalenderen. Kan også meddele at  vi nå er  40 medlemmer og 2 støttemedlemmer.