Nettbutikken er åpnet

Hei, alle medlemmer.

Endelig er den her, den nye nettbutikken vår. Nå blir alt så mye enklere for oss alle.

Har vært så heldige at vi har fått en avtale med et firma som leverer kvalitetstøy fra spanske INVERSE. De har levert tøy og annet utstyr i over 40 år både til profflag og andre klubber og team. Det ble vist frem på siste medlemsmøtet og ser veldig bra ut og for eksempel padding ser ut til å ha høy kvalitet. Dette er tøy fra RECORD serien som er toppmodellen, så det skulle ikke være nødvendig og kjøpe tøy fra andre enn oss selv.

Bare for å ha sagt det, vi har fått en svært fordelaktig pris. Har foreløpig valgt ut noe fra deres sortiment med kan fylle på ved behov, også tøy for barn. Det er veldig viktig nå at alle som skal ha noe ikke venter med å bestille men gjør det så fort som mulig. Dette på grunn av at bestillingene vil bli samlet opp og sendt til leverandøren i bulker.

Den nye kolleksjonen til NOTODDENSK vil bli lik den vi har både i farger og design bortsett fra et par nye logoer. Dere ser design på medlemssiden. I nettbutikken vil dere oppleve og se INVERSE sitt standard design men ikke bry dere om det bare velg størrelser og antall. Når det gjelder størrelser, er det så og si likt med det vi har fra før, jeg har prøvd.

Linken til nettbutikken ligger under MEDLEM. Jeg har selv lagt en bestilling og det fungerte bra. Det må settes en frist for første bestilling p.g.a. høysesong og at vi skal få tøy før sesongen starter for alvor. Må regne med 4-5 ukers leveringstid.

 FRISTEN DENNE GANG BLIR FREDAG 25. APRIL.

P.S Vi vil fremstå som et seriøst lag og team, og profilering er viktig.