Styreleder tar ordet

Hei alle sykkelinteresserte!

Våren banker kraftig på døra og motivasjonen for å komme seg ut på to hjul begynner å gjøre seg gjeldende! Hvordan er formen, er den bedre eller dårligere enn på samme tid i fjor? Er evt skader på sykkelen(e) fra i fjor reparet?  Uansett, Notodden sykkelklubb begynner å våkne til liv igjen, og da ikke bare de personene som har holdt kunstig liv i klubben de siste årene, men også klubben i seg selv! Et nytt styre er på plass, og vi har satt opp fem (5) viktige punkter for sesongen 2012 som vi akter å gjennomføre før høstkulda igjen setter inn 🙂

  1. Hjemmesider. En samlende hjemmeside for klubbens medlemmer, der alle vil ha tilgang til info fra styret og klubben medlemer relatert til klubbens drift eller trening/ritt mm.
  2. Nye sykkeldrakter i samme fargekombinasjon som vi har hatt de siste årene. Vi supplerer bukse og trøye med en lett vår/høst jakke i samme fargekombinasjon (Orange, svart, hvit). Det vil være mulig å se/prøve/kjøpe dette settet på to utvalgte klubbkvelder i sistehalvdel av April. Styret kommer tilbake om ikke alt for lenge med pris på delene i setter, samt en total medlemmspris på hele settet. Stay tuned!
  3. Sosiale klubb-aktiviteter. Vi satser på å få til noen medlemskvelder i løpet av sesongen, samt en sosial aktivitetstur til Kalhovd (se aktivitetskalender). 
  4. Lagkjøring (klubb) i utvalgte ritt. Vi starter dette første året med å oppfordre klubbens medlemmer til å se fremover mot en samlende deltakelse i Nordmarka Rundt (145 km) søndag 20. Mai. Vi satser på å stille med ett eller to lag (evt forskjellig estimert sluttid), der vi profilerer oss som klubb, reiser som et lag, sykler som et lag og kommer i mål som et lag. Vi håper dette kan være med på å løfte samholdet og kulturen i klubben.
  5. Klubbmesterskap. Vi satser på å arrangere et klubbritt for landevei og offroad, tidlig i September. Mer info vil komme senere rundt dette! 

Jeg og mange av oss som sitter i styret i dag har fått med seg at det er mange som viser stor interesse for vi nå sammen skal prøve å få klubben opp på beina igjen, og det er udelt BARE positivt! Mange av tipsene og ideene som dere kommer med skal vi ta med oss videre. Der er mye vi kunne ha satt igang med dette første året, men vi har stor tro på å heller ha noen få baller i lufta som vi realistisk sett kan lande på en god måte, enn å ha det motsatte…

Disse nettsidene som du nå er inne på, vil utover våren forhåpentligvis utvikle seg til å bli det samlingspunktet vi trenger i klubben. Det er mye informasjon som vi fortløpende har planer om å dytte inn under faste headinger på disse nettsidene etterhvert som sykkelsensongen nå for alvor nærmer seg! Følg med videre…

Våre sponsorer i 2012 er Hjardalsbanken, Spenst og Sykelisten. Vi takker for støtten!

Lisenser for sensongen 2012 vil fortsatt bli administrert av Sigmund Haugen (sigmund.haugen@kongsberg.com, mob. 93057368). Ta kontakt, så hjelper han dere med dette.

Jeg vil til slutt få oppfordre alle dere som er inne på disse nettsidene til å la jungeltelegrafen runge til andre sykkelinteresserte, som kan ha nytte og interesse av å bli medlem av NSK. Gi dem nettadressen www.notoddensk.no som første ledetråd!

Medlem i NSK?

De som ønsker å bli medlem i NSK for sesongen 2012, kan allerede nå beale inn kr. 350 på konto 2699.54.85590. Samtidig ønsker vi at dere også sender en e-mail til vår kasserer Kjell Ove Velta kjellove.velta@fmcti.com med tittel «NSK Medlem 2012», der bekrefter at dere har betalt, samt oppgir hvem dere er, telefonnr., adresse og fødselsdato! 

Klubbdrakt?

Dersom du ønsker å bli medlem, og allerede nå vet at du kommer til å kjøpe (bukse, trøye og jakke), så oppfordrer vi til at du betaler for dette så snart vi har lagt ut gjeldene priser om ikke alt for lenge! Dette er for å hjelpe klubben med likviditeten i klubb-kassa når klubben tidlig i April må betale ut alle de forhåndsbestillte draktsettene som nå i første omgang skal utgjøre vårt lager. Prisen for komplett draktsettet vil sansynligvis ligge et sted mellom kr. 1700 – 2000.

Mer info vil komme utover våren. 

Sykkelhilsen fra Tommy (tommy.hagen@kongsberg.com, mob. 95885411)